Hi! Ik ben Danielle, maar zeg maar gewoon Daan hoor! en ik zorg voor de liefde tussen hond & baas
 


Magical Mystery, zo noem ik de sfeer van mijn foto's.

Door mijn liefde voor dieren en mijn passie voor fotografie maak ik unieke en dierbare portretten van jouw beste vriend.

Of dit nou een hond, kat, konijn, paard of varken is, dat kan allemaal.

Door mijn studie dierenverzorging en specialisatie in hondengedrag draag ik er zorg voor dat het welzijn en het plezier van de dieren voorop staat.

De fotoshoot is daarom niet tijdsgebonden zodat we alle tijd hebben om op het gemak op de meest ontspannen en ongedwongen manier jouw dier op de foto te zetten..

De fotoshoot zal zijn op een door mij gekozen locatie, zodat ik zeker weet dat we de mooiste plekjes voor jullie kunnen vinden. Uiteraard is in overleg op locatie ook mogelijk.

Voor de fotoshoots kun je kiezen uit verschillende pakketten. 


Pakket 1: Mini-shoot

Gedurende het jaar organiseer ik diverse mini-shoots. Deze mini-shoots zijn op een door mij gekozen datum & plek waar je vooraf een tijdsvak kan reserveren. Het is een korte shoot waarbij ik jouw dier passend bij het thema of seizoen op de foto zal zetten. Bij deze fotoshoot ontvang je 2 foto's, digitaal in groot en klein formaat om zelf af te drukken.


Pakket 2: Basis shoot

Bij deze fotoshoot plannen we samen een datum en spreken we af op een mooie plek. Bij deze fotoshoot hebben we alle tijd op jouw dier op zijn mooiste manier vast te leggen. Gemiddeld zullen we 1/1,5 uur in totaal kwijt zijn. Bij deze fotoshoot zijn 3 foto's inbegrepen, daarnaast is het mogelijk vanuit een online galerij extra foto's bij te bestellen.

De foto's ontvang je afgedrukt op 10x15 formaat & digitaal in groot en klein formaat.


Pakket 3: Deluxe shoot

 Wil jij echt iets unieks met jouw dier? Kies dan voor deze exclusieve fotoshoot. Bij deze fotoshoot zal ik na overleg door middel van jouw wensen, het uiterlijk en kleuren van de vacht van jouw dier kiezen voor een bijpassende locatie. Bij deze fotoshoot zijn 6 foto's inbegrepen, daarnaast is het mogelijk vanuit een online galerij extra foto's bij te bestellen.

De foto's ontvang je afgedrukt op 10x15 formaat, digitaal in klein & groot formaat en een foto naar keuze afgedrukt op groot formaat (40x50)


Pakket

Prijs

Mini 

€30

Basis

€75

Deluxe

€175

Prijs per bijbestelde foto

€15

Het is ook mogelijk om foto's op groter formaat te laten afdrukken. Voor de materialen, afmetingen en prijzen stuur mij even een berichtje.


Op zoek naar iets leuks om te geven, geef dan een cadeaubon voor een fotoshoot kado. Een cadeaubon is in ieder gewenst bedrag verkrijgbaar.

Deze worden leuk ingepakt zodat het een feestje is om te geven. Neem contact met mij op een cadeaubon te bestellen. 


 
E-mailen
Bellen