Voor de liefde tussen hond & baas - jouw hond staat bij mij ook op nummer 1!
 

Magical Mystery, zo noem ik de sfeer van mijn foto's.

Door mijn liefde voor dieren en mijn passie voor fotografie maak ik unieke en dierbare portretten van jouw beste vriend.

Of dit nou een hond, kat, konijn, paard of varken is, dat kan allemaal.

Door mijn studie dierenverzorging en specialisatie in hondengedrag draag ik er zorg voor dat het welzijn en het plezier van de dieren voorop staat.

De fotoshoot is daarom niet tijdsgebonden zodat we alle tijd hebben om op het gemak op de meest ontspannen en ongedwongen manier jouw dier op de foto te zetten..

De fotoshoot zal zijn op een door mij gekozen locatie, zodat ik zeker weet dat we de mooiste plekjes voor jullie kunnen vinden. Uiteraard is in overleg op locatie ook mogelijk.

Voor de fotoshoots kun je kiezen uit 3 pakketten. 


Pakket 1: Mini-shoot

Deze mini fotoshoot, is een korte thema fotoshoot. Deze plan ik per periode in op steeds een andere locatie voor een unieke foto passend bij het thema/seizoen. Bij deze fotoshoot ontvang je 1 foto, het is wel mogelijk om extra foto's bij te bestellen. De foto's ontvang je digitaal om zelf af te drukken.


Pakket 2: Basis shoot

Bij deze fotoshoot plannen we samen een datum en spreken we af op een mooie plek. Bij deze fotoshoot hebben we alle tijd op jouw dier op zijn mooiste manier vast te leggen. Gemiddeld zullen we 1/1,5 uur in totaal kwijt zijn. Deze fotoshoot bevat 3 foto's, het is ook mogelijk extra foto's bij te bestellen. 

De foto's ontvang je afgedrukt op 10x15 formaat & digitaal. 


Pakket 3: Deluxe shoot

 Dit is een exclusieve fotoshoot.. De fotoshoot wordt aangepast aan de kleuren van de hond zodat deze het beste tot zijn recht komt. Omdat dit een uniek pakket is en persoonlijk wordt afgestemd kun je contact met mij op nemen voor de mogelijkheden. Deze fotoshoot bevat 8 foto's, het is ook mogelijk extra foto's bij te bestellen

De foto's ontvang je afgedrukt op 10x15 formaat & digitaal en een foto naar keuze in groot formaat.


Pakket

Prijs

Mini 

€25

Basis

€50

Deluxe

€225

Het is ook mogelijk om foto's op groter formaat te laten afdrukken. Voor de materialen, afmetingen en prijzen stuur mij even een berichtje.


Op zoek naar iets leuks om te geven, geef dan een cadeaubon voor een fotoshoot kado.

Deze worden leuk ingepakt zodat het een feestje is om te geven. Neem contact met mij op een cadeaubon te bestellen. 


 
E-mailen
Bellen