Daan&Dieren fotografie

Door mijn liefde voor dieren en mijn passie voor fotografie maak ik unieke en dierbare portretten van jouw beste vriend.

Of dit nou een hond, kat, konijn, paard of varken is, dat kan allemaal.

Door mijn studie dierenverzorging en specialisatie in hondengedrag draag ik er zorg voor dat het welzijn en het plezier van de dieren voorop staat.

De fotoshoot is daarom niet tijdsgebonden zodat we alle tijd hebben om op het gemak op de meest ontspannen en ongedwongen manier jouw huisdier op de foto te zetten.

Voor de fotoshoot is een minimum vereist dat de hond enige basis commando's beheerst of goed stil blijft sta, zitten of liggen.

De fotoshoot zal zijn op een door mij gekozen locatie, zodat ik zeker weet dat we de mooiste plekjes voor jullie kunnen vinden. Uiteraard is in overleg op locatie ook mogelijk.

Interesse in een fotoshoot? Kies dan uit de hier ondergenoemde pakketten en neem contact met mij op om een datum te plannen voor de fotoshoot.


Thema Mini-shoot (€25) Zoals de naam eer aan doet is het een korte fotoshoot met 2 foto's. Ook geschikt voor uitnodigingen of op een speciale locatie.

Basis (€60) Een uitgebreidere fotoshoot met minimaal 5 foto's en verschillende poses op diverse plekken op dezelfde locatie.

Puppy-tot-puber (€165) 3 basis fotoshoots op een leeftijd van 8-12weken, 6maanden & 1jaar. Zo heb je een leuk tijdbeeld van het eerste jaar van jullie pup. 

Fotoshoot op maat (prijs in overleg) Heb jij een ander dier of een speciale wens voor een fotoshoot neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden en de prijs.

        Prijzen zijn inclusief btw en reiskosten, indien eigen locatie komt er vanaf 5km van postcode 4854 €0,25/km, retour bij. Al klant bij Daan&Dogs dan krijg je 15% korting op alle fotoshoot muv de mini-shoot.Portfolio

Honden
Overige dieren