Hi! Ik ben Danielle, maar zeg maar gewoon Daan hoor! en ik zorg voor de liefde tussen hond & baas
 

 Loop jij tegen problemen aan met jouw hond?

Is het wandelen met jouw hond niet leuk meer?

Merk je dat de trainingen niet meer soepel verlopen?

Is er frustratie vanuit beide kanten?

Begrijp je niet waarom je hond bepaalde dingen doet?

Of wil je deze dingen voorkomen en een goede basis leggen?


Kies dan voor personal-dog trainingen, en ik ga jou en jouw hond helpen!


Ik ga je meer leren over hondentaal en waar gedrag vandaan komt, zodat je jouw hond beter gaat leren kennen

We gaan zorgen voor een goede motivatie voor jou en jouw hond door het beste in jullie naar boven te halen

We gaan een stappenplan maken om jullie doel te behalen

Ik leer jullie hoe je met dagelijkse dingen moet omgaan

En dit alles op een positieve manier, vanuit begrip, vertrouwen en rust omdat dat er voor zorgt dat jij en jouw hond weer een team worden.

En natuurlijk gaan we veel plezier beleven want het leren en leven met honden is nou eenmaal een feestje!!


Hoe werkt het?

  • Het is een 1-op-1 coaching dus we passen de trainingen aan naar jullie wensen en vragen.
  • De trainingen zijn voor alle leeftijden en rassen.
  • De trainingen duren een uur.
  • De trainingen zijn per les in te plannen, dus geen gedoe met altijd vaste dagen, We bekijken per les wanneer het schikt. Uiteraard is het wel mogelijk vooruit te plannen.
  • De trainingen zijn op basis van positieve benaderingen en wederzijds vertrouwen en begrip. De training draait om het welzijn van de hond met plezier en enthousiasme.  Zonder het gebruik van prik/slipkettingen en stroombanden.
  • De locatie van de trainingen zal voornamelijk zijn in jullie vertrouwde omgeving.
  • Deze unieke 1-op-1 training bied ik aan in een 4-lessen pakket. Je betaald een vast bedrag en daarmee heb je recht op 4 trainingen van een uur die we samen inplannen. Dus wil je alle trainingen in 1 week volgen dan kan dat, spreid je ze liever uit over 4 weken en volg je 1 training per week, dat is helemaal aan jou.
  • Ik wil dat mijn training voor jullie het verschil maakt. Door middel van het 4-lessen pakket, die je ieder moment kan opzeggen, kun je zelf beslissen hoelang je de training volgt. Dit kan een maand zijn maar dit kan ook een jaar zijn. Precies aan te passen aan jullie wensen.
  • Ook uniek bij dit pakket is de whatsapp-service. Ik wil jullie de totale begeleiding aanbieden. Heb je nog vragen tussen de lessen door, loop je ergens tegen aan of heb je gewoon even een duwtje in je rug nodig? Ik ben er voor jou!  Kies je voor dit pakket dan ben ik via whatsapp bereikbaar voor al je vragen.
  • Boek je voor de eerste keer bij mij een lessen pakket, dan ontvang je een fijne 3 meter anti-slip lijn kado, Zo kunnen de trainingen meteen goed van start gaan.


Het is ook mogelijk een losse training te boeken. 
Dit training is voor kleine basis vaardigheden of voor een klein duwtje in de rug


 Personal Dog Training

Prijs

4-lessen pakket

€197

Losse training

€55

> 10 kilometer buiten postcode 4854 BN komt er €0,19 per kilometer reiskostenvergoeding bij.


Train-my-Dog traject

 Dit unieke trainings-traject is een traject waarbij je als eigenaar bijna niks hoeft te doen. Ideaal tijdens een druk gezinsleven of carrière. Met meer dan 10jaar ervaring in het uitlaten en trainen van hond en het begeleiden van hun baasjes, ga ik zelfstandig met jouw hond aan de slag.

Tijdens een telefonisch gesprek gaan we bekijken wat jullie wensen zijn en of ik iets voor jou en jouw hond kan betekenen en welke traject daar het beste bij zou aansluiten.

De gehele training zal op mij neerkomen en hier hoef je als eigenaar niet eens bij te zijn. Tijdens het traject wordt je op de hoogte gehouden en krijgt je tips hoe je in het dagelijks leven wat de hond leert in de praktijk kan toepassen zodat de training hierop aansluit. De laatste dag van het traject sluit je als eigenaar aan bij de training en zal ik je wat handvaten geven om hiermee verder te gaan.

Uiteraard is het mogelijk om dan een vervolg traject in te gaan om de training naar wens door mij verder te laten oppakken.

Ik train de honden door middel van positieve benadering, waar het draait om plezier en enthousiasme waarbij het welzijn van de hond altijd voorop staat. Vrij van correctiemiddelen zoals slipkettingen of stroombanden.


 

Train-my-Dog traject

Prijs

Los consult

€79

3 sessies/ 60min

€225

6 sessies/ 60min

€415

 


Vervolg pakket 3 sessies/ 60min

€189

Vervolg pakket puppy 3 sessies/ 30min

€98


 
E-mailen
Bellen